Over ons

Onze visie

 

Elke mens heeft een unieke uitspraak. Iedere organisatie een unieke lokroep. Beiden hebben een betekenisvol verhaal te vertellen.

We gaan samen op zoek naar die unieke stem om jouw verhaal te vertellen. Op die manier leggen we een authentieke, betekenisvolle en duurzame connectie met klanten, de buitenwereld en medewerkers en doorbreken we de vluchtige en afstandelijke communicatievormen.

Eén ding is zeker: iedereen verdient een podcast.

Onze waarden

Voor ons is elke mens gelijk en elke mens uniek.

We omarmen diversiteit en zelfexpressie en behandelen elke mens gelijk, ongeacht diploma, status of afkomst.

Onze wereld is een echte wereld. Waar mensen zichzelf zijn, een eigen kijk hebben op hun realiteit en zich op hun unieke manier uitdrukken.

De mens achter de persoon of organisatie, daar gaat het ons om. En ne keer goed lachen hoort daar dus zeker bij.

 

Koen

avonturier

Project Manager
Marketing / Concepten
Customer support

Pieter-Jan

entertainer

Creatieve Storyteller
Scripting / Concepten
Geluidsexpert

Thomas

artiest

Branding & visuals
Video artist
Creative

Femke

kunstenaar

Communicatie
Social media
Copywriter

Milan

cabaretier

Podcast Producer
Opnames
Montage

Esther

presentatrice

Podcast Producer
Opnames
Montage

Het ontstaan van De Praeters

Begonnen als vrienden van vrienden, door de jaren uitgegroeid tot broederschap. Zo liepen we elkaar op de meest memorabele momenten tegen het lijf. Good Karma zoals ze zeggen!

Uit het niets, zag Pieter-Jan in 2018 een annonceke staan om presentator bij Radio Benelux te worden. Alsof het voorbestemd was, dacht hij onmiddellijk aan Koen, die nog festivalorganisator en deejay was geweest.

62 radio-afleveringen en een dozijn trouwfeesten later, wisten we het. Dit is het. Hiervoor zijn we geboren! Mensen entertainen, een lach op hun gezicht toveren en natuurlijk ook praeten.

We misten nog iemand om het plaatje af te maken. Het peper en zout in onze soep, het kaske van onze televisie, de Julio van onze Iglesias. Ver moesten we gelukkig niet zoeken, want daar was Thomas: de meest creatieve mens die we kennen met dezelfde ‘hoek af’ en overtuigingen als ons. 

Zo is De Praeters – formerly known as Balthazar Bami – geboren. Drie gepassioneerde mensen die elkaar gevonden hebben. Enorm gedreven om naast kwaliteit, ook de nodige fun aan te bieden. 

Tot binnenkort?

Groetjes & warme knuffels,

De Praeters ♥