Vacature: Podcast Producer (stage)

Stageplaats 2023/2024 – minimaal 8 weken

Ook gebeten door verhalen?
Ook zo een passie voor podcasts? 
Droom je ervan om van je passie je beroep te maken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Connecteren met verhalen

De Praeters geeft organisaties een authentieke stem en helpt hen om hun verhaal naar buiten te brengen.

Want volgens ons heeft ieder bedrijf een verhaal te vertellen dat verdient om gehoord te worden. Onze missie is om die verhalen op een oprechte, menselijke manier te brengen zodat onze klanten maximale aansluiting vinden bij hun publiek.

Microfoon loopt? Actie!

Als assistent-producer ondersteun je de producer met alle taken van pre-productie tot opname, van post-productie tot publicatie.

Je bent gemakkelijk aanspreekbaar, flexibel en leergierig ingesteld. Daarnaast beschik je over een grote bron van empathie. Tijdens de opnames schep je mee de juiste sfeer zodat de sprekers de beste versie van zichzelf kunnen zijn. 

De wereld ga je met een open blik tegemoet en je hebt een breed interesseveld waardoor je ieder onderwerp als een uitdaging ziet en je iedere ontmoeting interessant vindt. 

De pre-productie mee voorbereiden, microfoons opstellen en de post-productie uitvoeren zijn allemaal dingen die je graag wil doen. Je neemt graag je verantwoordelijkheid en zelfstandig werken zit in je bloed.

Op avontuur

Eén tot twee dagen per week reis je het land rond met de producer om verhalen te capteren bij organisaties en bedrijven. Lang onderweg zijn, is voor jou dan ook geen enkel probleem.

Twee dagen per week werk je van thuis uit om opnames te monteren of om je voor te bereiden op de producties. Je bent avontuurlijk ingesteld en houdt van veel variatie, mensen ontmoeten en onderweg zijn. Daarnaast doe je ook graag jouw ding en werk je graag zelfstandig van thuis uit om je in te lezen in de volgende projecten of om montages te doen.

Een warm team

Bij ons sta je er niet alleen voor. We zijn een hecht team waar je op kan rekenen en je krijgt op ieder moment ondersteuning die bij je past. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en is belangrijk voor ons om te blijven groeien en verbeteren.

Elke woensdag komen we samen om de projecten te overlopen en om gewoon samen te zijn. Maandelijks organiseren we een leuke teamactiviteit, denk maar aan een bowlingkampioenschap of escape room. Fun gegarandeerd! ♫

 

Zin om er helemaal voor te gaan?

Stuur een e-mail naar solliciteren@depraeters.be met jouw cv, motivatiebrief en enkele voorbeelden van een of meerdere audio- of videoproducties die jij gemaakt hebt. Dit mag professioneel of niet-professioneel zijn.

Hopelijk tot binnenkort! ♫

AANBOD

  • Hands-on stage met veel leermomenten
  • Gevarieerde invulling met thuiswerk 
  • Wekelijks mee op pad met onze producers
  • Meehelpen met de voorbereiding, montage & publicatie van onze podcasts

SKILLS

  • Je maakt vlot connecties met mensen
  • Je neemt verantwoordelijkheid
  • Je hebt een breed interesseveld
  • Je bent bereid om te leren en groeien
  • Je beschikt over een rijbewijs

Lees hier de werkervaring van Amelie
als producer bij De Praeters. 
Jouw rol is om de producer te ondersteunen
in al zijn/haar taken.