Vacature: Podcast Producer

Voltijds – vanaf september/oktober 2023

Ook gebeten door verhalen?
Ook zo een passie voor podcasts? 
Droom je ervan om van je passie je beroep te maken?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Connecteren met verhalen

De Praeters geeft organisaties een authentieke stem en helpt hen om hun verhaal naar buiten te brengen.

Want volgens ons heeft ieder bedrijf een verhaal te vertellen dat verdient om gehoord te worden. Onze missie is om die verhalen op een oprechte, menselijke manier te brengen zodat onze klanten maximale aansluiting vinden bij hun publiek.

Microfoon loopt? Actie!

Als producer speel je een belangrijke rol in het verhaal en ben je verantwoordelijk van opname tot publicatie. 

Je bent een echte mensenmens, gemakkelijk aanspreekbaar en beschikt over een grote bron van empathie waardoor sprekers zich snel op hun gemak voelen. Tijdens de opnames schep je de juiste sfeer en help je sprekers zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn. 

De wereld ga je met een open blik tegemoet en je hebt een breed interesseveld waardoor je ieder onderwerp als een uitdaging ziet en je iedere ontmoeting interessant vindt. 

Microfoons opstellen, de host coachen en de post-productie uitvoeren heeft voor jou geen geheimen. Je neemt graag je verantwoordelijkheid en zelfstandig werken zit in je bloed.

Op avontuur

Eén tot twee dagen per week reis je het land rond met je eigen ‘De Praeters’-auto om verhalen te capteren bij organisaties en bedrijven. Lang onderweg zijn, is voor jou dan ook geen enkel probleem.

Twee dagen per week werk je van thuis uit om opnames te monteren of om je voor te bereiden op de producties. Je bent avontuurlijk ingesteld en houdt van veel variatie, mensen ontmoeten en onderweg zijn. Daarnaast doe je ook graag jouw ding en werk je graag zelfstandig van thuis uit om je in te lezen in de volgende projecten of om montages te doen.

Een warm team

Bij ons sta je er niet alleen voor. We zijn een hecht team waar je op kan rekenen en je krijgt op ieder moment ondersteuning die bij je past. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en is belangrijk voor ons om te blijven groeien en verbeteren.

Elke woensdag komen we samen om de projecten te overlopen en om gewoon samen te zijn. Maandelijks organiseren we een leuke teamactiviteit, denk maar aan een dagje Phantasialand of een weekendje Ardennen. Fun gegarandeerd! ♫

 

Zin om er helemaal voor te gaan?

Stuur voor 4 augustus een e-mail naar solliciteren@depraeters.be met jouw cv, motivatiebrief en enkele voorbeelden van een of meerdere audio- of videoproducties die jij gemaakt hebt. Dit mag professioneel of niet-professioneel zijn.

Wij contacteren alle kandidaten op 18 augustus 2023.

Tot binnenkort! ♫

AANBOD

  • Opleiding podcast productie
  • Audio soft- & hardware pakket
  • Gevarieerde job met thuiswerk 
  • 13e maand, vakantiegeld en jaarbonus
  • Bedrijfsauto en tankkaart

SKILLS

  • Je maakt vlot connecties met mensen
  • Je neemt verantwoordelijkheid
  • Je hebt een breed interesseveld
  • Je bent bereid om te leren en groeien
  • Je hebt enige ervaring met audio- of videoproducties

Lees hier de werkervaring van Amelie
als producer bij De Praeters